Joris Boellaard Tuinen "laat je buitenleven"

Diensten

Deze volgende werkzaamheden voert Joris Boellaard Tuinen graag voor je uit:

 

Tuinontwerp: ontwerpen van nieuwe tuinen, maken van detailtekeningen en opmeten van tuinafmetingen.

Tuinaanleg: alle tuinwerken voor de aanleg van een nieuwe tuin door een tuinman of tuinarchitect. Dit kan gaan om het aanleggen van de voortuin, achtertuin, oprit of allemaal.

Tuinrenovatie: het renoveren worden een aantal onderdelen van de voor- of achtertuin opgeknapt en vernieuwd.

Bestrating: bestraten van een terras of tuinpad, leggen sierbestrating met allerlei soorten stenen en tegels.

Tuinonderhoud: periodiek uitgevoerde tuinonderhoudswerkzaamheden voor een nette en verzorgde tuin.

Graaf- en grondwerk: grondwerk dat nodig is voor bestraten (o.a. tuin ophogen), afgraven van vijvers en samenstellen van de grond voor beplanting.

Beplanting: planten van meerderjarige- en eenjarige planten, bloemen, bomen, struiken en aanleg van heggen.

Verlichting van uw buitenleven. Denk hierbij aan oprit verlichting, verlichting van een solitaire boom of verlichting van borderbeplanting.

Beregening en waterhuishouding van uw groen. Door de wisselende temperaturen en momenten van droogte is het wenselijk om een druppel en/of sproei installatie te maken. Zo bespaard u tijd en heeft de tuin in de zomer genoeg water om te groeien

Houtwerk van schutting tot overkapping.  Erfafscheiding bepaald de afmeting van uw tuin en zorgt voor de juiste privacy. Een overkapping is een mooie plek om in de schaduw, uit de wind en droog te kunnen zitten.

Kortom; Joris Boellaard Tuinen zorgt voor alle werkzaamheden die je zou kunnen verwachten in de aanloop naar je nieuwe buitenleven.

Meer weten? Ik inspireer je graag tot nieuwe tuinideeën. Ook tuinaanleg en tuinonderhoud zijn bij mij in uitstekende handen. Joris Boellaard Tuinen werkt professioneel en zorgvuldig.

Heb je vragen? Vul het antwoordformulier in, bel mij of stuur een bericht via whatsapp dan krijg je z.s.m. een antwoord op je vragen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan